Hulp met Windows 7? Microsoft Office 2007?

Ik heb onlangs een nieuwe computer voor Kerstmis. Het heeft Windows 7 geïnstalleerd en het kwam met Microsoft Office 2007. Nu elke keer een pull-up Office IT vraagt om een productcode. De computer kwam nooit met een product key. . . Ik heb geen idee waar om te krijgen, en de Help-functie helpt me niet. Ik ging naar Microsoft helpen, maar geen van hun Vragen of tips hielp me geen. Dit is een echte bummer. Iemand vertelde me dat het niet zal laten openen van nieuwe bestanden en alles doen dat na het openen van het 25 keer. (Ze hebben precies dezelfde computer als ik en zo.) Ik heb al gehad om het te openen ten minste 10 maal, gebruik ik Office A LOT voor het typen van rapporten, het debat gevallen, essays, etc, en ik REALLLLLLLLY moet een product key. Is er toch kan ik een krijgen?

Gevonden via:

5 Responses to “Hulp met Windows 7? Microsoft Office 2007?”

  1. Ik heb hetzelfde probleem. kan iemand helpen?

  2. meestal als je een nieuwe computer – Windows 7 is nieuw en betaald, maar Microsoft Office die wordt geleverd met een aantal van deze computers is slechts een proef. Nou ik zal je niet helpen krijgt een seriële Ik zal u vertellen als ergste komt tot slechtste verwijderen Microsoft Office 2007 en download www. OpenOffice. org zoals zij doet hetzelfde voor gratis.

  3. ▌♠♦Ň|©ĸ♥♣▐ on March 12th, 2010 at 09:52

    Ja, ik heb hetzelfde probleem met de laptop ik kreeg, kreeg ik te horen moet je de productcode, waarvan ik denk dat kopen is dom want als je de computer koopt en het heeft de software op, zou je kunnen gebruiken voor vrij. anders, gebruikt u het programma oproep “Microsoft Works Taak starten” Het heeft een tekstverwerker, zoals Microsoft Office, samen met andere spullen microsoft office heeft

  4. Je hebt een gratis proef exemplaar dat verlopen na 60 dagen of 25 gebruikt (combinatie van alle Microsoft Office-programma’s). Je hebt geen productcode voor. Dat is eigenlijk wat je krijgt als je koopt een licentie voor.Hier zijn een aantal opties voor het betalen van minder dan de volle prijs voor Microsoft Office 2007:Ten eerste, als je een student, kunt u in aanmerking komen voor de Ultimate Steal editie van Office op een redelijk goede prijs ($ 59. 95):http://www. Microsoft. com / student / kortingen / theultimatesteal-us / default. aspxTen tweede, als je geïnteresseerd bent in het kopen van slechts Word, kijk op deze URL, met name de tweede groep van listings.http://office. Microsoft. com/en-us/products/FX101754511033. aspxMerk op dat de hoogste van de genoemde twee prijzen is voor een volledige versie van dat programma en de lagere, voor upgrades van bestaande software. Lees de lijst van de upgrade-software in aanmerking zorgvuldig: MS Works is vaak een, en kan gekomen zijn op uw machine.Tot slot, als u bereid bent om een beetje te besteden om een beetje beschikbaar, Microsoft Works is in de winkels voor ongeveer $ 40. 00. Je kon een exemplaar kopen, installeren, dan Office te kopen bij de upgrade niveau. Ik denk dat je zou komen vooruit. Merk op dat de upgrade-exemplaar waarschijnlijk controleert uw machine voor de aanwezigheid Works ‘, dus niet kwijt nadat u Office hebt geïnstalleerd. Je weet nooit wanneer je gaat hebben om Office opnieuw te installeren.Ook als u bestanden die worden opgesloten in het nieuwe Word 2007-bestandsindeling (. Docx) hebben, is hier een mogelijkheid voor het bergen van hen. Microsoft biedt een gratis Compatibility Pack waarin eerdere versies van Word (en Microsoft Works biedt) te lezen en te schrijven Word 2007-bestanden. Als u toegang tot een eerdere versie hebt, kan dit op zijn minst geeft u terug uw documenten. Enkele nieuwe functies van Word 2007 verloren zal gaan of omgebouwd tot rechte tekst in de conversie naar de eerdere versie.Succes.

  5. christen25_criztophe on March 12th, 2010 at 10:18

    u kunt downloaden Office 2010 bèta. werkt prima.kunt opzoeken uw “vrienden” op youtube. Misschien hebben ze een “extra” kopie van Microsoft Office 2007 dat ze “geen” te gebruiken.Ik hoorde ergens Office 07 zal worden vrij snel.

Leave a Reply